Afscheidscadeau Boekenliefde

Toen Boekenliefde vorig jaar stopte, hebben tientallen mensen een bijdrage gedaan voor een afscheidscadeau. Superleuk en heel erg bedankt!

Aan goudsmid Anita Heijmenberg heb ik vervolgens gevraagd of zij een zilveren miniatuurboekje zou kunnen ontwerpen en realiseren als aandenken aan Boekenliefde. Dat heeft ze met enorme inzet en creativiteit gedaan. Ze heeft iets unieks gemaakt, waar ik heel blij mee ben. Bedankt Anita! Het boekje is in werkelijkheid 3 bij 4 cm.

Met onderstaand filmpje laat de edelsmid zien hoe het boekje tot stand is gekomen. Wat vinden jullie van het resultaat? Laat het weten bij haar post op Facebook.

Afscheidsberichten

Naast bijdragen aan het cadeau ontving ik heel veel leuke berichtjes. De meeste waren korte bedankjes en "wat jammer dat het stopt". Hieronder enkele passages (vermoedelijk vooral leuk voor mezelf om terug te lezen).

Voor mij was het vooral handig als lijst voor 'nog te lezen boeken'. Jammer dat het stopt, en dank voor de mogelijkheid om de lijst te downloaden, daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.
Ik zal het missen.
Het was de ideale manier om boeken bij te houden die ik al gelezen had.
Heel hartelijk dank voor jullie mooie service, zeker de terugbreng-alert. Toen ik nog niet op de hoogte was hiervan, was ik structureel te laat met het terugbrengen (en betaalde ik nogal vaak boetes). Dankzij jullie ben ik sindsdien bijna altijd op tijd. Heel hartelijk dank en ik vind het heel jammer dat jullie mee stoppen. Want jullie site laat echt zien waar het om draait, de liefde voor boeken. Waar zouden wij zijn zonder onze liefde voor het woord, voor de boeken. Nogmaals, heel erg jammer en heel erg bedankt.
Het bestaan van Boekenliefde.nl heeft zeker een leuke bijdrage geleverd aan mijn leesplezier. Alle goeds gewenst met andere goede zaken en houd de liefde erin! Dank je wel voor de inzet en het leuke idee!
Héél erg jammer dat jullie ermee stoppen! Een medium vrij van reclame, een thuishaven voor boekenwurmen én een prachtig uitgebouwde database met reviews.
Ik heb met veel plezier en dankbaar gebruik gemaakt van je website, nadat ik zelf eerst een mislukte poging had ondernomen om mijn boeken in een database onder te brengen.
Ik heb veel aan boekenliefde gehad, met name de reminders in de beginjaren hebben me de nodige "inlever" discipline gegeven. Ik vond het een goed opgezette website. Bedankt voor Boekenliefde, het idee, de ontwikkeling, de site en vooral de vele uren die je er ongetwijfeld in hebt gestoken.
Dank voor de jaren dat Boekenliefde.nl bestond. En ... echte liefde roest niet, de liefde blijft bestaan.
Ik vind jouw site ontzettend handig en ook wanneer mijn boeken terug moesten. Ik maakte overal gretig gebruik van. Bedankt voor de jaren dat je deze site had.
Ik vond dit zo'n handige website en fijn om steeds de attenderingen te ontvangen.
Ik heb steeds bewondering gehad voor al je werk. Ik wens je het allerbeste, en hoop dat je je boekenplezier ergens anders uit kan gaan halen.
Kees den Boogert

Kees den Boogert